torsdag 5 november 2009

Nu förbereds mentala landningsbanor

NU I BÖRJAN AV NOVEMBER inträffar det två troligen betydelsefulla mediahändelser i USA. Dels en tv-serie, en ny påkostad version av den gamla 80-talsserien V, som handlar om hur "rymdvarelser" kommer till jorden och tar över. Dels kommer det en biograffilm, Fourth Kind, om abduktioner. Två starka fokuseringar alltså på UFO, i något som ser ut som en medveten aktualisering. Och detta sker samma år som en rad nationer öppnat sina tidigare hemligstämplade ufo-arkiv (och då Vatikanen sagt att utomjordingar är snälla). Det ryktas också om att det kommer ett liknande, eller kanhända ännu mer långtgående avslöjande i USA, i vinter.

Du som följt med i artikelserien här kommer att vara väl förberedd på detta. Du kommer att veta hur du skall ställa dig själv, hur du skall svara dem som frågar om detta, och vart du kan hänvisa dem. För även om bara biograffilmen kommer att kunna ses här, inom den närmsta tiden (och jag rekommenderar inte att någon skall se den), så kommer den våg som detta utlöser i USA ändå att spridas hit.

Vill man se ett mönster i detta, och ett framskridande, mot ett bestämt mål, så är det inte svårt. Undra så här: När nu så många andra länder har öppnat sina "arkiv x" för allmänheten, varför har inte USA gjort det? Ja, mycket troligt för att de sitter på mer information än någon annan.

Inte mycket idé att spekulera om detta. Men så mycket kan man ändå anta, att det som skedde på Noas tid, kommer att ha någon motsvarighet också i den sista tiden, och då är dessa nämnda händelser väldigt logiska, och synes peka just mot någon form av nedstigande. Och detta måste mänskligheten givetvis förberedas för först, långsamt, om man vill bevara ordningen. I en sådan situation skulle de nämnda händelserna, under detta år, och nu dessa mediehändelser, vara precis vad man förväntade sig.

Alltsammans kan ju också ha sammanträffat av en händelse, eller av kommersiella skäl. Men nu vet vi också att denna världen styrs av kosmiska makter, som förmår skapa globala vågrörelser när helst de vill och finner lämpligt. Så visst är det tänkbart att det som sker nu är en del i en plan.

Oavsett det - vi vet på vem vi tror, och du har fått lära dig svaren. Du har motkraften.
...

Här är länkar till förhandsvisningar av de två filmerna. Som sagt jag rekommenderar inte någon att gå till biograferna eller videobutiken, men dessa förhandsvisningar kan ge en föreställning om vad detta handlar om och hur det framställs och vilka intryck det måste göra på dem som utan skyddsfilter kommer att betrakta det.

Samtidigt kan man förundras över hur påtagligt väl dessa framställningar överensstämmer med Bibelns mest hemlighetsfulla delar. Vilket givetvis får oss att inse att detta måste ha något med den mörka sidans arbete att göra, men att de självklart också ger sin version en spegelvänd vinkling, där de verkliga svaren och lösningarna uteblir. Men det blir ju vår roll då, att bistå med dessa, om eller där tillfälle ges.

http://www.youtube.com/watch?v=LQoSCEMzJYE
http://www.youtube.com/watch?v=9hJRafM1e8Q
http://www.youtube.com/watch?v=yuUHoeQnu68&NR=1
http://www.thefourthkind.net/#/featurette
...

Relaterade (och senare) nyhetsartiklar
"När världen går i bitar"
MyNewsDesk
"John Cusack gillar jordens undergång"
"Världens undergång är här"
"En domedag med risk för lyckligt slut"
"Katastrofal katastroffilm"

"Jag tror aldrig något skall hända mig"
"Bortslösad undergång"
"Världen går inte under"
"Blodfattig undergång i 2012"
"Avatar kan få uppföljare"
"Avatar ett kliv in i framtiden"
"Avatar"
"Rekorddyr comeback för Cameron"
"Avatar - Hisnande"
"Skotsk man mötte Tobleron-UFO"
"Nu öppnas UFO-arkiven"
___

1 kommentar:

  1. Hej !
    Nu är alla så oroliga att jorden ska gå under. Jorden har en själ och vi har inte varit snälla mot den så den måste skaka av sej allt och det kommer att ske och har hänt tidigare. Men sån arkeologi har varit förbjuden att prata om som tex att man hittat tändstift i sprängt berg, att man hittat fotspår efter skor UNDER en dinusaurie. Visste du att gotland har legat i Atlanten, därav alla fossiler och annorlunda natur. Det är sant att UFOn är här och hjälper oss för det som ska hända. Vi kommer inte att uppleva katastofer och elände för vi kommer att vara någon annanstans :) kolla in denna sidan
    http://www.dennyajorden.se/feb2009.html

    SvaraRadera